دانشنامه

عایق‌کاری و آب‌بندی کف | هر آنچه باید از انواع عایق رطوبتی کف بدانید‎ !

عایق رطوبتی کف، ماده ای ضد آب و رطوبت است که با هدف جلوگیری از نفوذ رطوبت و نم به درون ساختمان اجرا می‌شود. نم و رطوبت از جمله مهم ترین عوامل مخرب سازه ها در دراز مدت به شمار می‌آیند. نفوذ رطوبت در وهله اول موجب آسیب دیدن مصالح ساختمانی، سرامیک و کاشی‌ ها می‌شود. هم چنین، می‌تواند به کفپوش‌ها، موکت و تجهیزات داخل ساختمان آسیب وارد کند. این در حالی است که تداوم شدید رطوبت در طولانی مدت، ممکن است باعث نشست کف ساختمان، خوردگی میلگردها و تخریب سازه شود. استفاده از عایق رطوبتی و آب بندی کف، صدمات ناشی از نفوذ رطوبت را به خوبی کنترل می‌کند. این موضوع موجب افزایش ایمنی سازه، عدم آسیب دیدگی مصالح و در نتیجه، افزایش طول عمر ساختمان خواهد شد. عایق های رطوبتی دارای انواع متعددی هستند و از نظر میزان مقاومت نسبت به رطوبت، با هم تفاوت دارند. از این رو قیمت عایق کف هم بسته به نوع آن، متغییر است. در ادامه، انواع عایق رطوبتی را معرفی نموده و مزایای آن ها را بیان می‌کنیم. هم چنین، روش و هزینه اجرای عایق رطوبتی کف را بررسی خواهیم کرد.

عایق رطوبتی کف ساختمان چیست؟

عایق رطوبتی (Floor waterproofing) به موادی گفته می‌شود که از مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب، نم و رطوبت برخوردارند. بنابراین با اجرای آن‌ ها در کف ساختمان، از ورود هر گونه آب یا رطوبت به فضای درون سازه جلوگیری خواهد شد. عایق های رطوبتی دارای انواع متعددی هستند. این مواد در یک دسته بندی کلی و بر اساس روش اجرا، به دو گروه گرم و سرد تقسیم می‌شوند. قیر و گونی و ایزوگام رایج ترین عایق های رطوبتی دسته اول هستند. عایق های رطوبتی پلیمری، ممبرانی و نانو هم جزو دسته عایق‌های رطوبتی سرد اجرا به شمار می‌آیند. بسته به شرایط سازه، میزان رطوبت، منطقه جغرافیایی و هزینه مد نظر، امکان استفاده از انواع مختلف عایق رطوبتی در کف ساختمان وجود دارد.

آب بندی کف چه ضرورتی دارد؟

نم و رطوبت جزو عواملی هستند که بیشترین خسارات را در طولانی مدت به ساختمان‌ ها وارد می‌کنند. اهمیت استفاده از عایق رطوبتی کف، در جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به سازه است. اگر کف ساختمان به خوبی عایق نباشد، رطوبت می‌تواند منجر به آسیب دیدن کاشی ها، سرامیک ها و شکستگی آن ها شود. جدان شدن کفپوش، پوسیدگی موکت و فروش و بوی بد آن ها، از دیگر عوامل مخرب نفوذ رطوبت است. ضمن این که آسیب دیدگی وسایل خانگی به ویژه مواردی که از جنس چوب هستند، بسیار محتمل است. این شرایط حتی در بلند مدت، می‌تواند منجر به خوردگی میلگردها، نشست کف و تخریب سازه شود.

پیشنهاد برای مطالعه

آیا نما ساختمان نیاز به عایق کاری رطوبتی دارد ؟

آب بندی کف از بروز تمامی صدمات و آسیب های ناشی از نفوذ رطوبت، جلوگیری می‌کند. انجام این فرایند به ویژه در آپارتمان ها و سازه های چند طبقه، بیشتر حائز اهمیت است. اگر چه بهتر است عایق کاری کف ساختمان در سازه های ویلایی و با تعداد طبقات پایین هم انجام گیرد. عایق رطوبتی کف تا حدودی در مصرف انرژی هم تاثیر داشته و منجر به صرفه جویی خواهد شد. ضمن این که با جلوگیری از نفوذ رطوبت، از ایجاد قارچ و موارد مشابه در محیط جلوگیری می‌کنید. در نتیجه، از نظر بهداشتی هم اهمیت به سزایی دارد.

ضرورت آب بندی کف ساختمان
آب بندی کف چه ضرورتی دارد؟

7 مورد از مزایای عایق کاری رطوبتی کف ساختمان

عایق رطوبتی مناسب با ایجاد سدی محکم در برابر نفوذ رطوبت و سیالات، مزایای فراوانی ایجاد می‌کند. با پرداخت قیمت عایق کف در ابتدای کار و اجرای آن، از هزینه های هنگفت تعمیر و نگهداری در آینده معاف خواهید شد. ضمن این که زندگی در محیطی سالم، بهداشتی و بدون رطوبت را تجربه خواهید کرد. روش های دیگری هم برای جلوگیری از نفوذ رطوبت به کف ساختمان وجود دارد. اما عایق رطوبتی مزایای فراوانی دارد که آن را به انتخاب اول در بسیاری از ساختمان ها تبدیل کرده است. ۷ مورد از مزایای عایق کاری رطوبتی کف ساختمان، به شرح ذیل هستند:

  1. اجرای آسان
  2. آماده سازی سریع
  3. تشکیل لایه بدون درز
  4. دوستدار محیط زیست
  5. قابل افزایش ضخامت
  6. پوشش ترک ها و نقص های ریز سازه
  7. ایجاد نمای زیبا

اجرای آسان

فرایند ساده اجرای عایق رطوبتی کف، یکی از مهم ترین مزایای آن محسوب می‌شود. اجرای برخی انواع عایق های قدیمی مانند قیر و گونی مقداری زمان بر بود. اما عایق های جدید و نوین از جمله انواع پلیمری و نانو، در سریع ترین زمان ممکن اجرا می‌شوند. این عایق ها اغلب از نوع رنگ های پلیمری هستند که می‌توان با غلتک مخصوص، آن ها را در سریع ترین زمان ممکن روی سطح اعمال کرد. اجرای راحت و آسان عایق های رطوبتی کف، تا حد زیادی منجر به صرفه جویی در زمان و هزینه خواهد شد.

آماده سازی سریع

آماده سازی بسیاری از نمونه های جدید عایق های رطوبتی، به سرعت انجام می‌گیرد. برخی نمونه ها مانند عایق رطوبتی اکریلیکی تک جزئی و دیگر انواع عایق‌های آب بند تک جزئي، آماده به مصرف هستند. این مواد معمولا با درصدی معینی، با سیالاتی مانند آب مخلوط می‌شوند یا بدون استفاده از آن، تنها با هم زدن ساده برای مخلوط شدن مواد ته نشین شده، قابل اجرا می‌شوند. ایجاد ترکیب استاندارد و آماده سازی این عایق ها، اغلب به سرعت قابل انجام است. با توجه به عدم نیاز به حرارت، پس از آماده سازی می‌توانید آب بندی کف را شروع کنید.

تشکیل لایه بدون درز

از دیگر مزایای عایق رطوبتی کف، می‌توان به ایجاد لایه های بدون درز اشاره کرد. سیالات قابلیت نفوذ در ریزترین لایه ها را دارند. از سوی دیگر، درزهای موجود بین عایق ها ممکن است با گذر زمان سست شده و از هم باز شود. این موضوع باعث نفوذ رطوبت به سطح و آسیب به سازه خواهد شد. در حالی که عایق های رطوبتی جدید با ایجاد لایه بدون درز، این ریسک را کاهش می‌دهند.

دوستدار محیط زیست

عایق های رطوبتی جدید از جمله انواع عایق رطوبتی پلیمری و عایق رطوبتی بی رنگ نانو و…، حین آماده سازی و اجرا هیچ گونه بخارات سمی ایجاد نمی‌کنند. از طرف دیگر، این مواد عایق رطوبتی قابل اشتعال نیستند. بنابراین می‌توان آن ها را نوعی مواد دوستدار محیط زیست به شمار آورد.

قابل افزایش ضخامت

ایرادی که معمولا به عایق های رطوبتی به ویژه انواع جدید گرفته می‌شود، ضخامت پایین آن ها است. بسیاری از مردم تصور می‌کنند این عایق ها همانند رنگ دارای ضخامت پایینی بوده و مقاومت کافی را ندارند. این در حالی است که ضخامت عایق رطوبتی کف قابل افزایش است. امکان اجرای بسیاری از عایق های رطوبتی با استفاده از پوشش های کنفی یا فایبرگلاس وجود دارد. با این روش، ضخامت عایق رطوبتی چند برابر خواهد شد. افزایش ضخامت، قیمت عایق کف را مقداری افزایش می‌دهد. اما در عین حال، مقاومت آن در برابر رطوبت هم افزایش می‌یابد.

پیشنهاد برای مطالعه

با چه عایقی و چگونه کف حمام و سرویس بهداشتی را برای همیشه آب‌بندی کنیم؟

پوشش ترک ها و نقص های ریز سازه

عایق های رطوبتی می‌توانند برخی نقص های ریز و ترک های کوچک سازه را برطرف سازند. البته برای اجرای استاندارد و اصولی عایق رطوبتی، ابتدا باید سطح به خوبی آماده سازی شود. این کار معمولا از طریق مواد رنگی پرایمر انجام می‌گیرد. در صورتی که سازه تمیز، پاک و فاقد خوردگی باشد، چسبندگی عایق هم افزایش یافته و طول عمر آن بیشتر می‌شود. با وجود این، می‌توان روی عایق برای پوشش نواقص و ترک های ریز سطح حساب کرد.

ایجاد نمای زیبا

اجرای عایق رطوبتی کف معمولا در سطوح زیرین سازه انجام می‌گیرد. این بخش ها چندان در دید نبوده و تاثیر خاصی در نمای سازه ندارند. اما گاهی اوقات ممکن است از عایق های رطوبتی برای پوشش دیوارها یا حتی سقف پشت بام استفاده شود. زمانی که از این مواد برای آب بندی کف پشت بام استفاده می‌شود، کاملا در دید هستند. اگر عایق رطوبتی در این بخش ها به صورت استاندارد اجرا شود، می‌تواند نمایی زیبا ایجاد کند. دلیل آن هم رنگ زیبا و سطح یکنواخت آن است. عایق سفید بام، یکی از عایق‌های رطوبتی مناسب برای آب بندی کف پشت بام است که علاوه بر ایجاد پوشش ضد آب و مقاوم، کف پشت بام را به پوششی سفید رنگ با ظاهری مدرن و متمایز از دیگر ساختمان‌ها، تبدیل خواهد کرد.

مزایای عایق کاری رطوبتی کف ساختمان
7 مورد از مزایای عایق کاری رطوبتی کف ساختمان

آیا عایق کردن کف ساختمان به تخصص نیاز دارد؟

اجرای ساده و سریع عایق های رطوبتی باعث شده تا این سوال مطرح شود که آیا عایق کردن کف ساختمان به تخصص نیاز دارد؟ در پاسخ باید بگوییم: بله، اجرای صحیح، استاندارد و اصولی عایق های رطوبتی در کف ساختمان باید توسط افراد متخصص انجام گیرد. زیرا اگر چه فرایند عمومی اجرای کار چندان دشوار نیست، اما یک سری نکات وجود دارد که فقط افراد متخصص از آن مطلع هستند. در صورتی که بدون تخصص لازم نیست به اجرای عایق رطوبتی کف اقدام کنید، احتمال کیفیت پایین اجرا و نشت آب و رطوبت بسیار بالا است. پس برای این که مجبور به دوباره کاری و پرداخت هزینه اضافی نشوید، آب بندی کف را به متخصصان این حوزه بسپارید.

عایق‌کاری کف ساختمان با استفاده از چه محصولاتی انجام می‌شود؟

مواد و محصولات مختلفی جهت عایق کاری ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. مقاومت این محصولات در برابر نفوذ آب و رطوبت متفاوت است. قیمت عایق کف هم بسته به این که از چه محصولی استفاده می‌کنید، فرق دارد. هر یک از موارد و محصولات عایق کاری، ویژگی های خاص خود را داشته و بیشتر برای شرایط خاص، مناسب اند. بنابراین هنگام عایق کاری کف، باید سعی کنید بهترین محصول را انتخاب نمایید. تعداد از مهم ترین محصولات عایق کاری کف ساختمان، شامل موارد زیر هستند:

قیر و گونی

قیر و گونی یکی از قدیمی ترین و رایج ترین محصولات عایق رطوبتی کف ساختمان است. عمر مفید قیر و گونی ۱۰ سال تخمین زده می‌شود و ترمیم آن چندان ساده نیست. علاوه بر این، امکان باقی ماندن نم و هوا در فضاهای گونی وجود دارد. به همین خاطر، میزان استفاده از این نوع عایق به تدریج در حال کاهش است.

عایق رطوبتی پلیمری

عایق های رطوبتی پلیمری، جزو پیشرفته ترین محصولات و مواد عایق کاری کف ساختمان هستند. عایق های رطوبتی با استفاده از آخرین فناوری پلیمری، لایه ای بدون درز، انعطاف پذیر و مقاوم در برابر نفوذ آب و رطوبت تشکیل می‌دهند. چسبندگی بالای این عایق ها به انواع سطوح از جمله چوب، فلز و بتن، جزو مزایای مهم آن ها به شمار می‌آید. البته باید توجه داشته که قیمت عایق کف پلیمری نسبت به سایر محصولات، مقداری بالاتر است.

پیشنهاد برای مطالعه

عایق رطوبتی کف پارکینگ ‏|‏ کدام عایق آب بند مناسب‌تر است؟

عایق ممبرانی

از دیگر محصولات عایق کاری و آب بندی کف ساختمان ها، می‌توان به عایق های ممبرانی اشاره کرد. این عایق ها با کیفیت بالای خود، از نفوذ آب و رطوبت به ساختمان جلوگیری می‌کنند. عایق رطوبتی کف ممبرانی معمولا از موادی مانند پلی‌ایزوبوتیلن، PVC یا EPDM ساخته می‌شوند.

عایق رطوبتی نانو

عایق های رطوبتی نانو، با استفاده از مواد نانوتکنولوژیک ساخته می‌شوند. این عایق‌ رطوبتی مایع دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر نفوذ رطوبت بوده و به صورت مایع روی سطوح و کف ساختمان پاشیده می‌شوند. عایق رطوبتی نانو یک جایگزین مناسب برای عایق های قدیمی تر مانند ایزوگام به شمار می‌‌آید. هم چنین در شرایط اقتصادی فعلی، یک گزینه مقرون به صرفه برای عایق کاری کف ساختمان است. عایق رطوبتی نانوت اغلب طول عمر بالایی داشته و در برای اشعه UV مقاوم اند.

نکات مهم عایق کاری رطوبتی و آب بندی کف ساختمان که باید بدانید!

برای این که فرایند عایق کاری رطوبتی با کیفیت بالا انجام گیرد، لازم است به یک سری نکات و اصول توجه شود. زیرا در صورتی که آب بندی به صورت استاندارد انجام نگیرد، احتمال نفوذ آب و رطوبت به ساختمان وجود دارد. برخی از مهم ترین نکاتی که حین عایق کاری رطوبتی باید بدانید، به شرح ذیل هستند:

  1. حین اجرای عایق رطوبتی کف ساختمان، باید پای دیوارها هم آب بندی شود. عایق کاری پای دیوار باید تا نقطه ای که احتمال نفوذ آب وجود دارد، انجام می‌شود. معمولا پای دیوارها تا ۲۵ سانتی متر از کف، عایق کاری می‌شود.
  2. عایق بدی نکاتی که احتمال تجمع آب و سیالات در آن وجود دارد، باید با دقت بیشتری انجام گیرد.
  3. حین عایق بندی محل کف شور آشپزخانه یا کاسه توالت، عایق کاری باید تا داخل لوله های فاضلاب ادامه یابد. این گونه از نشت آب در دهانه‌ها جلوگیری خواهد شد.
  4. حین عایق کاری کف ساختمان، باید رفت و آمد به حداقل برسد تا عایق به خوبی خشک شود.
  5. در روزهای سرد و بارانی، معمولا عایق کاری به زمان بیش تری نیاز دارد. بنابراین تا حد امکان باید این فرایند را در روزهای خشک سال انجام دهید.
  6. جهت اطمینان از اجرای اصولی و صحیح آب بندی ساختمان، بهتر است از متخصصان باتجربه این حوزه استفاده نمایید.
نکات مهم عایق کاری رطوبتی و آب بندی کف ساختمان
نکات مهم عایق کاری رطوبتی و آب بندی کف ساختمان که باید بدانید!

بهترین عایق کف ساختمان کدام است؟

مواد و محصولات مختلفی به عنوان عایق رطوبتی کف مورد استفاده قرار می‌گیرند. قیر و گونی، عایق‌های رطوبتی پلیمری، ممبرانی و نانو، از جمله رایج ترین آن ها به شمار می‌ایند. هر یک از این عایق ها دارای مزایا و ویژگی های خاص خود هستند. اگر چه ممکن است در حالت کلی برخی انواع عایق مانند نوع پلیمری ترجیح داده شود، اما باید فاکتورها مد نظر در سازه را بررسی کرد. بنابراین بهترین عایق کف ساختمان، محصولی است که بیشترین مطابقت را با هدف شما داشته باشد. به طور کلی، عایقی بهترین گزینه برای آب بندی کف ساختمان است که ویژگی های زیر را ارائه دهد:

  • از نظر قیمت مقرون به صرفه باشد.
  • مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب و رطوبت ایجاد کند.
  • حمل و نقل آن ساده باشد.
  • نسبت به دما و حرارت مقاوم باشد.
  • در اثر فشار، ضربه و سایر عوامل بیرونی، کمترین آسیب پذیری را داشته باشد.

روش اجرای عایق رطوبتی کف چگونه است؟

فرایند اجرای عایق رطوبتی کف بسته به نوع عایق، متفاوت است. اما یک سری مراحل و اصول کلی وجود دارد که باید حین اجرای انواع عایق رطوبتی، رعایت گردد. به طور کلی، مراحل اجرای عایق کف ساختمان به شرح ذیل هستند:

  1. آماده سازی سطح زیر کار عایق رطوبت کف
  2. کنترل و توصیه‌های قبل از اجرای عایق رطوبت کف
  3. آماده کردن مواد و ابزارهای مورد نیاز برای اجرای عایق رطوبت کف
  4. اجرای عایق رطوبتی کف

آماده سازی سطح زیر کار عایق رطوبت کف

اولین گام حین اجرای هر گونه عایق رطوبتی، آماده سازی و تمیزکاری کف ساختمان است. در این مرحله باید کف کاملا تمیز و عاری از هر گونه گرد و غبار شود. این گونه چسبندگی عایق به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد.

کنترل و توصیه‌های قبل از اجرای عایق رطوبت کف

پس از آماده سازی سطح، باید بر اساس شرایط و نوع ساختمان باید عایق مناسب انتخاب شود. جهت عایق کاری ساختمان، باید شرایط کنترل شده و توصیه های ایمنی و استانداردی را مد نظر قرار داد.

آماده کردن مواد و ابزارهای مورد نیاز برای اجرای عایق رطوبت کف

پس از تعیین عایق مناسب، باید مواد اولیه و ابزارهای مورد نیاز برای اجرای عایق تهیه شود. انتخاب عایق باکیفیت و برند معتبر هم در کیفیت نهایی کار تاثیر دارد. بنابراین باید به این نکته توجه کنید.

اجرای عایق رطوبتی کف

آخرین مرحله، انجام فرایند عایق کاری است. اجرای عایق رطوبتی باید مطابق استانداردها و توسط افراد متخصص انجام گیرد. این گونه احتمال خطای محاسباتی، ایجاد درز و نفوذ آب یا رطوبت، کاهی می‌یابد.

پیشنهاد برای مطالعه

کدام دیوارها نیاز به عایق رطوبتی دارند؟ | راهنمای انتخاب عایق

زمان اجرای عایق کف چقدر است؟

زمان اجرای عایق رطوبتی به عوامل گوناگونی بستگی داشته و برای هر ساختمان، متفاوت است. ابعاد و مساحت کف سازه یا هر سطحی که قرار باشد عایق کاری شود، مهم ترین عامل موثر در زمان اجرای آن خواهد بود. علاوه بر این، نوع عایق، شرایط جوی، ابزار و تجهیزات مورد استفاده و مهارت و تخصص مجری هم در زمان اجرا تاثیر دارند. معمولا زمان آب بندی ساختمان بین دو روز تا یک هفته طول می‌کشد. با این حال، نمی‌توان زمان دقیق و یکسانی جهت اجرای عایق رطوبتی کف ساختمان ها تعیین کرد. بلکه این زمان پس از بررسی پروژه و تعیین نوع عایق، قابل محاسبه خواهد بود.

مدت زمان اجرای عایق کف
زمان اجرای عایق کف چقدر است؟

عوامل موثر در تعیین هزینه اجراء عایق رطوبتی کف ساختمان

قیمت عایق‌کاری ساختمان یا بهتر است بگوییم قیمت عایق کاری رطوبتی کف ساختمان به عوامل متعدد و گوناگونی بستگی دارد. مساحت و ابعاد سطح، نوع عایق، شرایط محل پروژه و میزان پیچیدگی کار، برخی از این عوامل هستند. هر چه عایق از کیفیت و مقاومت بالاتری در برابر رطوبت برخوردار باشد، قیمت آن هم بیشتر است. اما در عین حال، دوام و طول عمر بیشتری هم خواهد داشت. میزان پیچیدگی کار و آمادگی سطح هم در هزینه اجرای عایق رطوبتی تاثیر دارد. زیرا گاهی آماده سازی سطح، نیاز به تجهیزات و انجام اقدامات اضافی دارد. به هر حال جهت برآورد دقیق هزینه عایق کاری کف ساختمان، بهتر است از نظر متخصصین این حوزه استفاده کنید.

مشاوره قیمت و خرید انواع عایق رطوبتی کف ساختمان از پلی می

مجموعه پلی می یکی از گروه های پیشرو در زمینه فروش انواع محصولات پلیمری است. شما می‌توانید جهت برآورد هزینه آب بندی کف ساختمان خود، از مشاوران پلی می کمک بگیرید. هم چنین، امکان خرید انواع عایق رطوبتی کف را با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت خواهید داشت. امکان مشاهده و بررسی لیست انواع عایق رطوبتی از طریق سایت مجموعه به نشانی اینترنتی polyme.ir برای شما فراهم شده است. بنابراین اگر قصد عایق کاری کف ساختمان خود را دارید، همین الان با کارشناسان پلی می تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)

سوالات متداول

عایق رطوبتی کف نوعی پوشش یا ماده است که برای جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به سطح و زیرساخت کف استفاده می‌شود. این عایق به حفظ دوام و استحکام سازه کمک می‌کند.

عایق رطوبتی کف از آسیب‌های ناشی از نفوذ رطوبت، مانند ترک‌خوردگی، کپک‌زدگی و پوسیدگی جلوگیری می‌کند و باعث افزایش طول عمر ساختمان می‌شود.

سرویس‌های بهداشتی، آشپزخانه، تراس، پارکینگ‌ها و هر مکانی که در معرض رطوبت یا آب است، به عایق رطوبتی کف نیاز دارد.

عایق‌های رطوبتی شامل عایق‌های پلیمری، قیری، نانو، و مایع هستند که هرکدام با توجه به نوع کاربرد و محیط مورد نظر انتخاب می‌شوند.

هزینه عایق رطوبتی کف به عوامل مختلفی مثل نوع عایق، متراژ، و روش اجرا بستگی دارد. برای برآورد دقیق، مشاوره با متخصصان توصیه می‌شود.

زمان اجرای عایق‌بندی به متراژ کف و نوع عایق بستگی دارد، اما معمولاً در پروژه‌های کوچک یک تا دو روز طول می‌کشد.

برای انتخاب بهترین عایق، به عواملی مانند محل اجرا، میزان رطوبت، و بودجه توجه کنید. مشورت با کارشناسان می‌تواند تصمیم‌گیری را آسان‌تر کند.

بله، در صورت بروز آسیب یا نشتی، می‌توان عایق رطوبتی را تعمیر کرد. این کار به نوع عایق و شدت آسیب بستگی دارد.

محافظت از سازه، کاهش هزینه‌های تعمیر، جلوگیری از آسیب‌های رطوبتی و افزایش ماندگاری کف از جمله مزایای اصلی این عایق است.

بله، اما ابتدا سطح باید تمیز و آماده‌سازی شود تا عایق به درستی نصب شده و عملکرد مطلوبی داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

50 − = 41